Συνελήφθη 23χρονος που έτρεχε με 170 χλμ/ώρα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
Το όριο ταχύτητας στο συγκεκριμένο σημείο είναι 90 χλμ/ώρα
Σε πίστα ράλι είχε μετατρέψει την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη, τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, ο 23χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο ύψος του κόμβου Θέρμης, καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα 170 χλμ/ώρα ενώ το όριο ταχύτητας είναι 90 χλμ/ώρα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




