Συναγερμός για ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου, την ώρα που χρηματαποστολή τοποθετούσε μετρητά στο ΑΤΜ

Σοκ στην Τρίπολη: Γυναίκα αστυνομικός έχασε την ζωή της έπειτα από πυροβολισμό


Οι δράστες άρπαξαν 32.000 ευρώ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λουτράκι, καθώς γύρω στις 07:45 το πρωί σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στο κατάστημα των ΕΛΤΑ, την ώρα που χρηματαποστολή τοποθετούσε μετρητά στο ΑΤΜ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες ήταν δύο: ένας οπλισμένος με καλάσνικοφ που ακινητοποίησε τους υπαλλήλους την ώρα που τοποθετούσαν τα χρήματα κι ένας σε ρόλο οδηγού οχήματος – τσιλιαδόρου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι άρπαξαν 32.000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων