Συγκροτήθηκε Επιτροπή για τη συνδεδεμένη ρυζιού και φυτικής παραγωγής (Έγγραφο) • Έλληνας Αγρότης
Τριμελή Επιτροπή για την κατάρτιση της συνδεδεμένης ρυζιού και άλλων προϊόντων φυτικής παραγωγής συγκρότησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Η Επιτροπή έχει θητεία μέχρι το τέλος του 2027 και ο βασικός της ρόλος είναι να εξετάσει, να ελέγξει και κατόπιν να δώσει στην ΑΑΔΕ τα σωστά στοιχεία προκειμένου να πληρωθούν οι παραγωγοί.
Απόσπασμα από το θεσμικό πλαίσιο:
«Συγκρότηση και λειτουργία της τριμελούς Επιτροπής της παρ. 2 του άρθρου 4 της υπ΄ αρ. 953/275364/07.09.2023 απόφασης του Υπουργού και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Καθορισμός λεπτομερειών χορήγησης της συνδεδεμένης εισοδηματικής στήριξης στην καλλιέργεια του ρυζιού- Κωδικός Παρέμβασης Π1-32.1 “Στήριξη Συνδεδεμένου Εισοδήματος – Φυτική παραγωγή” του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΣΣ ΚΑΠ) 2023-2027, σε εκτέλεση των άρθρων 32-35 του Κανονισμού (Ε.Ε.) 2021/2115 και του Κανονισμού (Ε.Ε.) 2021/2116 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου (Β΄5538)», όπως τροποποιήθηκε με την υπ΄ αρ. 61814/11.03.2026 (Β΄1445) απόφαση του Υπουργού και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Εσόδων».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




