Στο 1,70% η απόδοση των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου

Στο 1,70% η απόδοση των εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου


Υποβλήθηκαν συνολι­κές προ­­­σφο­ρές ύψους 903 εκατομμυρίων ευρώ

Με ελαφρώς χαμηλότερο επιτόκιο θα γίνει η διάθεση της νέας σειράς εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου.

Στη δημοπρασία που πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους η απόδοση των τίτλων διαμορφώθηκε στο 1,70% έναντι 1,72% που ήταν στην προηγούμενη δημοπρασία.

Υποβλήθηκαν συνολι­κές προ­­­σφο­ρές ύψους 903 εκατομμυρίων ευρώ, που υπερκά­λυψαν το ζητούμενο ποσό των 400 εκατ. ευρω κατά 2,26 φορές.

Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βα­σικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers) και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων