Σουηδία: Νεκρή 55χρονη από επίθεση νεαρού – «Εξουδετερώθηκε» ο δράστης
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Μπόντεν της Σουηδίας όπου νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ένας νεαρός περίπου 20 με 30 ετών επιτέθηκε με μπαλτά ή μαχαίρι και σκότωσε μια 55χρονη μέσα σε σπίτι.
Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή.
«Εξουδετερώθηκε ο δράστης»
Ο δράστης πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από Σουηδούς αστυνομικούς που κλήθηκαν να ερευνήσουν μια καταγγελλόμενη επίθεση.
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί πως ο νεαρός επιτέθηκε στους ενοίκους του σπιτιού και κάποιου είδους όπλο. Στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από την επίθεση τραυματίστηκαν ακόμα δύο άτομα. Σύμφωνα με πηγές ο νεαρός δράστης δεν είχε σχέση με τα θύματα.
Δείτε επίσης:
Συναγερμός στο Μπόντεν της Σουηδίας: Αναφορές για πολλούς τραυματίες μετά από έγκλημα
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




