Προσελκύουν επισκέπτες και φωτογραφικά κλικ οι ανθισμένες ροδακινίες Ημαθίας

Προσελκύουν επισκέπτες και φωτογραφικά κλικ οι ανθισμένες ροδακινίες Ημαθίας


Ένα εντυπωσιακό φυσικό σκηνικό σχηματίζεται αυτές τις ημέρες στον κάμπο της Βέροιας, όπου οι ροδακινιές βρίσκονται σε πλήρη άνθιση δημιουργώντας μια εικόνα που προσελκύει επισκέπτες και φωτογράφους κάθε άνοιξη. «Είναι μια μαγική εικόνα αυτή που αντίκρισαν σήμερα οι επισκέπτες που ήρθαν και παραβρέθηκαν στο πάρκο της Ελιάς, εδώ στους Αγίους Αναργύρους με θέα τον κάμπο, για να καλωσορίσουμε την άνοιξη και το φετινό Φεστιβάλ Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας. Φέτος συμπληρώνουμε εννέα χρόνια. Έχουμε μεγαλώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Περίμετρος της ΕΡΤ η πρόεδρος Τουριστικού Ομίλου Βέροιας Γιάννα Πιλιτσίδου, αναφερόμενη στις δράσεις που διοργανώνονται στην περιοχή.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας 2026», ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σε συνεργασία με την Ένωση Φωτογράφων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας διοργάνωσαν τον «9ο Φωτογραφικό Διαγωνισμό “Where Love Blooms”». Μέσα από τον διαγωνισμό καλούνται επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι να καταγράψουν την ανοιξιάτικη εικόνα του κάμπου και να αποτυπώσουν το ιδιαίτερο τοπίο που δημιουργούν οι ανθισμένες ροδακινιές.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων