Πολλά τα ερωτηματικά για την έκρηξη έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Νορβηγία
Δεν έχουν εντοπιστεί ύποπτοι μέχρι στιγμής
Μία έκρηξη που έγινε σήμερα έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Όσλο μπορεί να συνδέεται με μία κατάσταση ασφάλειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί ύποπτοι, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νορβηγίας.
«Είναι φυσικό να το δούμε αυτό στο πλαίσιο της παρούσας κατάστασης ασφάλειας που θα μπορούσε να είναι μία επίθεση σκόπιμης στοχοποίησης της πρεσβείας των ΗΠΑ» δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Φροντ Λάρσεν στη διάρκεια μιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




