Νέος ισχυρός σεισμός στην Τουρκία

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Τουρκία λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε μέγεθος 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
A 5.0-magnitude earthquake rattles buildings in Turkey’s largest city Istanbul; no injures or damages reported #earthquake https://t.co/vbqYe5k4ep pic.twitter.com/IR0leRiUDO
— Gulf Today (@gulftoday) October 2, 2025
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 14 χιλιόμετρα, με το επίκεντρό του να βρίσκεται στη θάλασσα του Μαρμαρά, περιοχή όπου καταγράφονται συχνά ισχυρές δονήσεις.
#DEPREM
Büyüklük:5.0 (Mw)
Yer:Marmara Denizi – [18.24 km] Marmaraereğlisi (Tekirdağ)
Tarih:2025-10-02
Saat:14:55:04 TSİ
Enlem:40.80361 N
Boylam:27.925 E
Derinlik:6.71 km
Detay:https://t.co/gN5Jfa4SFI@afadbaskanlik @trthaber @anadoluajansi
— AFAD Deprem (@DepremDairesi) October 2, 2025
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματίες.
Περισσότερα σε λίγο…
Διαβάστε περισσότερα Νέος ισχυρός σεισμός στην Τουρκία
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.