Μετατίθεται για 1/12 η ενημερωτική σύσκεψη για δάνεια Αγροτικών Συνεταιρισμών στην PQH
Παράλληλα, άλλαξε και ο χώρος της εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί εν τέλει στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο) Καλλισθένους και Θεοφράστου – Λάρισα.
Σκοπός της σύσκεψης είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων συνεταιρισμών σχετικά με το υφιστάμενο πλαίσιο, τις διαθέσιμες λύσεις και τις νέες προοπτικές διαχείρισης.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επιβεβαιώσουν άμεσα την παρουσία τους, είτε μέσω email στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 210 7712469.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




