Η Arla αυξάνει την παραγωγή κρεμωδών τυριών για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση – Τυροκόμος

Η Arla αυξάνει την παραγωγή κρεμωδών τυριών για να ανταποκριθεί στην παγκόσμια ζήτηση - Τυροκόμος


Αυτή τη στιγμή η μονάδα της Arla στο Holstebro παράγει περίπου 119.000 τόνους κρεμωδών τυριών ετησίως, καθώς και 155.000 τόνους βουτύρου και άλλων αλοιφών. Με την επέκταση αυτή, η παραγωγή κρεμωδών τυριών της εταιρείας αναμένεται να αυξηθεί κατά 16.000 τόνους ανά έτος, το οποίο θα προορίζεται για διάφορες διεθνείς αγορές.

Η επένδυση της Arla αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τον Ιανουάριο του 2028, και έχει ως γνώμονα την ενίσχυση της θέσης της εταιρείας στην αγορά. Η επέκταση του εργοστασίου στη Δανία έρχεται λίγο μετά από επένδυση 34,5 εκατ. ευρώ για παραγωγή skyr στη Σουηδία. Αναφορικά με τη νέα επένδυση της Arla, ο chief supply chain officer της εταιρείας, David Boulanger, υπογράμμισε ότι η επένδυση αυτή είναι αναγκαία προκειμένου να μπορέσει να καλυφθεί η ζήτηση των καταναλωτών.

Πληροφορίες από dairynews.today

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων