Εκατοντάδες αυτοκινητιστές ταξί πραγματοποίησαν πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου
Δείτε φωτογραφίες
Στο Μέγαρο Μαξίμου έφτασε η πορεία των αυτοκινητιστών ταξί, η οποία ξεκίνησε από τα γραφεία του ΣΑΤΑ στη Μάρνη και κινήθηκε μέσω της Σταδίου προς τη Βουλή και, έπειτα, τη Βασιλίσσης Σοφίας.
Η κινητοποίηση γίνεται με την παρουσία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. που δεν επέτρεψαν να κλείσουν οι διαδηλωτές όλο τον δρόμο και παραχωρούσαν λωρίδες – μία ή δύο, ανάλογα με το σημείο, ώστε να μη διακοπεί η κυκλοφορία.
Στην πορεία, σύμφωνα με εκτιμήσεις, συμμετείχαν πάνω από 700 άτομα.









Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


