Δύσκολες ώρες για τον Εργκίν Αταμάν – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Δύσκολες ώρες για τον Εργκίν Αταμάν – Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του


Η ανακοίνωση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Βαρύ πένθος σκόρπισε η απώλεια της Γκιουλτέν Αταμάν, μητέρας του Εργκίν Αταμάν, βυθίζοντας στη θλίψη τον Τούρκο προπονητή του Παναθηναϊκού και την οικογένειά του.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μέσω επίσημης ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρει:

«Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Γκιουλτέν Αταμάν, μητέρας του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Εργκίν Αταμάν.

Ως Τουρκική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη της οικογένεια και στους οικείους της».

A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman’ın annesi Gülten Ataman’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kıymetli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

— TBF (@TBF) February 10, 2026

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων