Γιώργος Αλκαίος: Φαντάζονταν ότι μου ‘στριψε, ήρθαν μεγάλοι τραγουδιστές στη Μήλο για να δουν αν είμαι καλά
«Φιλοσόφησα τόσο πολύ με τον χαμό της γιαγιάς μου, η οποία με μεγάλωσε και έφυγε μεγάλη σε ηλικία, που μπήκα σε μια σκέψη»
Για την απόφαση να αποχωρήσει για αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και να απομονωθεί στη Μήλο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αλκαίος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Μάλιστα, αποκάλυψε πως για πέντε χρόνια είχε στη σίγαση το τηλέφωνο του.
«Δεν έχω ούτε είχα τάσεις φυγής, ήταν μια απόφαση για τη ζωή μου. Γιατί φιλοσόφησα τόσο πολύ με τον χαμό της γιαγιάς μου, η οποία με μεγάλωσε και έφυγε μεγάλη σε ηλικία, που μπήκα σε μια σκέψη. “Να σου πω, ρε φίλε, έχεις κάνει τόσα πράγματα και δεν έχεις κάνει για τον εαυτό σου, που να το γουστάρεις μέσα σου”. Σκέφτηκα, λοιπόν, πως αυτό που γούσταρα τότε ήταν να πάω στη Μήλο και το έκανα χωρίς σκέψη”.
Έτσι, με τσαμπουκά πήγα και το είπα σε όλους στο τηλέφωνο όταν πήγαινα, από το καράβι. Οι κολλητοί φίλοι ήρθαν και ο ένας είναι, μάλιστα, υπεύθυνος των δωματίων που έχω αυτή τη στιγμή εκεί», είπε ο Γιώργος Αλκαίος και συνέχισε:
«Στην αρχή χτυπούσε πολύ το τηλέφωνο αλλά για πέντε χρόνια το ‘χα στη σίγαση. Μετά, σιγά σιγά, δεχόμουν πιο προσωπικά τηλέφωνα και τα επαγγελματικά ήξεραν, ή μάλλον φαντάζονταν, ότι μου ‘στριψε. Το άκουσα αυτό και μάλιστα ήρθαν δυο μεγάλοι τραγουδιστές και με βρήκαν, για να δουν αν είμαι καλά.
Δηλαδή ο Αντύπας, για παράδειγμα, που είμαστε πολύ φίλοι, ήρθε στη Μήλο γιατί ανησύχησε και ήθελε να δει πως είμαι. Κάθισε δυο μέρες, κατάλαβε πως είμαι καλά και του εξήγησα ότι θέλω να κάνω αυτό».
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




