Γαλλία: Μειώνει την εκτίμηση για την παραγωγή κρασιού του 2025 λόγω καύσωνα

gallia-meionei-tin-ektimisi-gia-tin-paragogi-krasiou-tou-2025-logo-kafsona-230451


Το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας μείωσε την πρόβλεψή του για την παραγωγή κρασιού το 2025, επικαλούμενο τις αρνητικές επιπτώσεις του καύσωνα του Αυγούστου.

Το γαλλικό υπουργείο Γεωργίας μείωσε την Τρίτη την εκτίμησή του για την παραγωγή κρασιού φέτος σε 36,0 εκατομμύρια εκατόλιτρα, από 37,4 εκατομμύρια που είχε προβλεφθεί τον προηγούμενο μήνα και 1% κάτω από τη συγκομιδή του περασμένου έτους, επικαλούμενο τις αρνητικές επιπτώσεις από τον καύσωνα του Αυγούστου.

Η αναθεωρημένη πρόβλεψη, βασισμένη στα τελευταία αποτελέσματα της συγκομιδής, ήταν 16% χαμηλότερη από τον πενταετή μέσο όρο.

Ένα εκατόλιτρο ισοδυναμεί με 100 λίτρα ή 133 τυπικά μπουκάλια κρασιού.

Πηγή: Reuters

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων