Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η διαφθορά κυριαρχεί στο Μαξίμου • Έλληνας Αγρότης

Ανδρουλάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η διαφθορά κυριαρχεί στο Μαξίμου • Έλληνας Αγρότης


Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί έντονες πολιτικές αντιδράσεις, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να ασκεί σκληρή κριτική στη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για ζήτημα νοοτροπίας και όχι απλώς ένα μεμονωμένο σκάνδαλο.

Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι δεν είναι απλώς ένα σκάνδαλο διαφθοράς αλλά σαφές δείγμα της νοοτροπίας της ΝΔ, ενώ για τη στάση της Δικαιοσύνης τόνισε ότι «τη στηρίζουμε αλλά κρίνουμε τις αποφάσεις της». «Δεν έχω εκβιάσει καμία δικαστική Αρχή. Άλλο κρίνω κι αξιολογώ κι άλλο εκβιάζω», υπογράμμισε και σχολιάζοντας τη συζήτηση για τα ρουσφέτια ανέφερε ότι «ο πυρήνας του “τζακιού” είναι η ΝΔ».

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων