Άρης Μουγκοπέτρος: Μήνυση από τον πρώην φίλο που του έδωσε την κροτίδα!
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη είναι ο Άρης Μουγκοπέτρος καθώς του έκανε μήνυση ο πρώην φίλος που του έδωσε την κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του και τον τραυμάτισε το περασμένο Πάσχα.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην φίλος προσέφυγε στην δικαιοσύνη καθώς ο μουσικός έκανε μια ανάρτηση στις 30 Αυγούστου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του που τον δείχνει να διασκεδάζει σε πανηγύρι.
Παράλληλα έγραψε στην μακροσκελή λεζάντα:
«Ο “Κύριος” που ήταν “φίλος” μου αδελφικός και μου έδωσε τη κροτίδα στα χέρια έχει το θράσος να πηγαίνει σε πανηγύρι και να γλεντάει σαν να μην τρέχει τίποτα. Και οι υπόλοιποι δίπλα του θα ρωτήσω πώς αισθανόταν που καθόταν με αυτόν που πήγε να με σκοτώσει; Γιατί για τον ίδιο δεν έχω να προσθέσω κάτι γιατί δεν πέφτω από τα σύννεφα ότι και να κάνει αφού η αστυνομία τον έχει αφήσει ελεύθερο να κάνει ότι θέλει!».
Δείτε βίντεο:
Η μήνυση κατατέθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Τριπόλεως και αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και για παραβίαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο Άρης Μουγκοπέτρος κατέβασε την ανάρτηση, μετά από αυτή την εξέλιξη.
Τι λέει ο δικηγόρος του πρώην φίλου
Ο δικηγόρος του πρώην φίλου του μουσικού, Ανδρέας Βαγγόπουλος, μίλησε την Πέμπτη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», κατακρίνοντας τα όσα έγραψε ο Άρης Μουγκοπέτρος.
«Τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζει ο Άρης Μουγκοπέτρος. Είναι σεβαστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτός ο άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή το είπαμε. Πήγαιναν μαζί στα περισσότερα πανηγύρια, ήταν αδελφικοί φίλοι. Σε αυτόν τον βαρύτατο τραυματισμό, που δεν φέρει ευθύνη ο εντολέας μου, αυτός ο άνθρωπος έχει χάσει 2 δάχτυλα. Ήταν δεξιοτέχνης του κλαρίνου. Προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες σε έναν άνθρωπο ενώ έχει παραδεχθεί πως ο ίδιος άναψε την κροτίδα. Δεν την άναψε ο εντολέας μου. Ο εντολέας μου δεν έχει κληθεί από τη δικαιοσύνη μέχρι και σήμερα για να δώσει εξηγήσεις», είπε συγκεκριμένα.
(πηγή κεντρικής φωτογραφίας Facebook)
Δείτε επίσης:
«Όλα άλλαξαν με το ζόρι»: Η εξομολόγηση του Άρη Μουγκοπέτρου 4 μήνες μετά το ατύχημα
Σε απόγνωση ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Εγώ έχω ζήσει και ζω από θαύμα… Τι άλλο πρέπει να γίνει;»
Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.